+386 (0)7 337 00 56 info@gipron.si

Svetovanje

Asistenca pri projektiranju

Odločitve, ki so povezane z gradnjo, rekonstrukcijo, posodobitvijo tehnološke opreme ali pa nenazadnje, zamenjave dotrajanih svetil s sodobnejšimi ipd., so lahko za investitorja zelo naporne in posledično stresne.

Vsakdo ve, da ni dobre rešitve brez ustrezne idejne zasnove. Področje delovanja, ki ga pokrivamo je zelo široko, na vsakem posameznem segmentu električnih inštalacij imamo za seboj številne uspešno zaključene projekte. Izobraževanju zaposlenih posvečamo veliko pozornosti, saj se zavedamo, da je znanje zaposlenih največji kapital podjetja.

Uspešno vgrajene tehnologije in rešitve z vsakim naslednjim projektom nadgrajujemo in vgrajujemo v naslednji projekt. S tem skrbimo za nenehen razvoj in višanje kakovosti naših storitev. S takšnim pristopom se uspešno kosamo z nenehnimi novimi zahtevami na trgu.

Nudimo vam celovito asistenco pri gradnji, rekonstrukciji in projektiranju, ter s tem povezano svetovanje, izdelamo vam analizo ponudb in svetujemo pri izboru izvajalcev del. Naše podjetje vam lahko olajša delo, zniža stroške investicije in obratovanja, ki bi nastali kot posledica nepremišljenih in nedodelanih odločitev.

Želite več informacij?

Kontaktirajte nas, zaupajte nam vaše težave. Odgovorili bomo na vaša vprašanja in skupaj našli ustrezne rešitve.